he Many Adventures of Winnie The Pooh

galleri 002Ok. Jag vet. Jag är lat. Sluta tjata.

Jag har under en lång lång period haft skrivkramp. Alltså i sådana här tillfällen, när saker och ting måste hålla ihop. Men däremot har jag en massa uppslag i en anteckningsbok och på Onenote. Så jag har lite att brodera ut. Eller så gör jag det på ett oerhört lat sätt. Fotograferar sidorna med mobilen och lägger sedan ut bilderna som om vore de inlägg. Känns rätt egenartat och då passar det mig perfekt.

Jag har ju faktiskt gjort så förut,.

Sen har jag ju lovar vissa saker som jag ska skriva om. Allt från vad musiken inneburit för mig till att varför jag tycker Astrid Lindgren är överskattad. (JA, börja inte slå på mig innan jag ens skrivit om det.

Men. Jga har gjort det förut och har redan en bra packe med förslag. Men jag gör likadant igen. Maila eller kommentera era frågor om mig och mitt liv och hur det varit. Var god att respektera att fråga inte mer frågor om barnen än ytterst opersonliga, jag svara inte på djupgående frågor kring det där.

Men, annars. Blås på för fan!

Träffar: 0