High above, down below

2012-04-18

18:23:48


Sömnen.

Jag har sovit än mer. Avstängd från världen, verkligheten. Livet. Kastats mellan ljus och mörker och sepiafärgade bilder. Kanske svalnade min kokheta själ lite. Kanske blev jag lite mildare till sinnes. Eller så var det bara slöseri med världefull tid. Faen vet.

Men jag känner mig redo nu. För att återvända till livet. Hungrig. Törstig. Vill tvätta bort sömnsmutsen. Raka mig och försöka finna energin i mig igen. Jag dricker kaffe, försöker komma ikapp det som hänt i stora vida världen medan jag försvann. Skäms inför Den Helande Maria. Skäms och vågar knappt möta hennes blick. Hon är den i världen som minst behöver en jättebebis som mig.

I kväll ska jag hinna ikapp allt som rört sig medan jag legat stilla. Mjuka upp alla muskler som stelnat. Försöka röra upp blodet som stått stilla. Andas djupt och kanske, kanske kan jag bli som jag borde ett kort tag.

Det är värt ett försök. Tror jag.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.