Hjälp mig få mer läsare.

Bara en enkel vädjan.

Jag börjar äntligen få mer läsare. För det är jag jublande glad, för jag har faktiskt tyckt att jag haft märkligt låg besöksstatistik. Det är inte det att jag tycker jag skriver bäst i världen, eller om de mest intressanta ämnena. Men jag tycker jag skriver bra (jag har bestämt mig för att bli stolt och glad och tacksam över de gåvor livet ger mig, sluta vara onödigt ödmjuk).

Ramen (5)

Jag har hittat mitt språk och är oerhört glad för det, ord är ju min grej vare sig jag skriver här, debattartiklar eller håller föredrag. Jag är helt enkelt bra på att behärska språket medan jag är kass på så mycket annat.

Men sedan jag slutade blogga för Expressen så har jag haft en sorglig besöksstatistik. Det har faktiskt gjort mig både förvånad, irriterad och rent av ledsen. Gör man något man är stolt över så vill man ju ha beröm och uppskattning.

Men nu har något lossnat. Besöksstatistiken ökar för varje dag.

Så, jag ber er ödmjukt att sprida ordet om bloggen. Tycker du om den så vore jag tacksam om du nämnde det då och då i din egen blogg, till dina vänner och anhöriga eller arbetskamrater.

För jag tycker jag har något viktigt att berätta. Faktiskt. Visst, en hel del inlägg handlar om mitt helt vanliga liv, men inget speciellt syfte än att jag tycker det är roligt att skriva.

Men en del handlar ju om tunga ämnen. Mina diagnoser, psykvården av idag, terapi, läkemedel, ADHD, bipolaritet, alkoholism och missbruk i allmänhet.

Så, om du vill och tycker det är bra, berätta det för folk. Ge dem adressen till bloggen, uppmana dem att kommentera. Helt enkelt, hjälp mig i detta. 

 

Träffar: 0

7 tankar på “Hjälp mig få mer läsare.”

  1. Men alltså, snälla förklara lite närmare, jag fattar verkligen inte. Du får gärna göra det i ett mail på info@wobworld.se om du känner att det skulle vara känsligt eller något sådant. Men jag vänder och vrider på det hela och fattar verkligen inte. Troligen väldigt korkat av mig men ändå. Please!

  2. Alltså, jag ber om ursäkt men jag fattar inte va du menar. Det är väl jag som är korkad men ändå. Kan du vara snäll och beskriva lite noggrannare, maila till info@wobworld.se om du känner att det blir känsligt. Jag tror jag har ett slänga v hjärnstress för jag fattar inte de allra lättaste saker. Lite läsligt men jag vet ju att det går över.

  3. Tror nog Du fattar, vill man vara seriös ska det nog finnas en tanke bakom, å det brukade Du ha. Du fattar!

  4. Ja updateringen av bloggen har ju varit ytterst sporadisk den senaste tiden, förr skrev jag säkert minst 2 inlägg om dagen i alla fall, men sedan jag fick mina nya mediciner så har liksom den "lilla rösten" mig, den som nästintill tvingade mig att skriva dag ut och dag in skruvats ner till en tystare volym. Men jag ska ta nya tag och börjar uppdatera oftare har jag tänkt. Hoppas bara att jag lyckas med det. Framtiden får svara på det. Blir bar lite nyfiken när du skriver om att andra medier, vilka tänker du på då?

  5. Håller med, jag läser "massor" med bloggar o har hållit mig kvar hos Dig, trots få inlägg. Men vill Du nå ut mer är det nog helt enkelt så att Du måste uppdatera, helst varje dag. Finns ju så mycket att ta till sig idag. Men all lycka till, Du skriver så bra när Du väl skriver här på bloggen. Väl genomtänkta inlägg, kanske ska hålla igen på vissa andra medier ibland, inget illa ment, men hoppas Du fattar.

  6. Jo du har nog rätt i det. Jag har varit i en fruktansvärd skrivkramp, det har bara blivit tankar i huvudet som jag sedan glömt bort. Det började när jag började med Lamotrigin mot min bipoläritet. Det är som att det tagit bort en del av kreativitet. Men jag ska jobba hårdare på det för när det väl lossnar då och då så blir det hyggligt, tycker jag i alla fall. Tack för uppmärksamheten och för att du läst min blogg så länge!

  7. Du skriver jättebra och jag har följt dig sedan Expressentiden Problemet nu är att du skriver så sällan Ibland kan det gå 14 dagar utan ett livstecken från Wob Man glömmer bort att gå in och kolla om du skrivit Skriv varje dag så får du läsare!

Kommentarer är stängda.