Hosta och slika ting.

Jag är låg, förkyld och förlamande trött. Det är kanske inte så konstigt, jag har varit hypoman i flera månader nu, förutom de där dagarna när jag deppat ihop en stund. Men de har varit få. Det sliter oerhört på kroppen att vara sådär övervarvad för länge. Jag blev förkyld med hög feber och en och annan lunginflammation titt som tätt förr om åren, men i nästan ett år har jag varit frisk, förutom nån liten dagförkylning.

feber

Men nu är jag sjuk igen. 39,9 °c i feber på morgonen. Svetten rinner, hostan kommer nog från helvetet tror jag. Men det är helt ok. Det var nästan väntat. Bara kroppens sätt att säga åt mig att sluta vara så stissig.

Nu ska jag lägga mig, kanske, med lite tur, så är jag som folk är mest när förkylningen är över.

 

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.