Hunger

Tänk att en katt kan bli så hungrig som lilla Chips tydligen var nu i morse. I hennes matskålar lös maten med sin frånvaro och katten sprang desperat mellan mina fötter som för att påpeka något. Troligen att det skrek i magen. Jag som inte ännu lagt märke till de tomma skålarna trodde bara den lilla päslbollen ville ha uppmärksamhet.

Det var först när jag gick in i köket för att röka en pipa som jag förstod när katten rusade fram till sina tomma skålar och blängde dolskt på mig som jag uppfattade katastrofen. När jag hällt upp lite mat i skålen så kastade sig Chips in i ätandets nöje på stört och stod sedan både länge och väl och tuggade i sig mat så det stod härliga till.

Själv ska jag laga till en köttfärssås. Bara en sån sak. Även min mage kräver lite föda känner jag. Hur ska jag annars kunna behålla min vikt? Tänk vad som skulle hända om jag gick ner till min matchvikt sidådär 30-35 kilo under min nuvarande. Jag vågar inte ens tänka på det. Då skulle ju jag bli en riktigt heting ju och få svårt att hålla damerna på avstånd. Så kan vi ju inte ha det.

Nä, det får allt bli ett rejält skrovmål så att jag uppehåller mitt BMI.

Men först en kopp kaffe till.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.