Hur faen blev jag pervers och söndersupen?

Alltså, att beskrivas som varandes en pervers, söndersupen och nerknarkad person, psykfall,  illa omtyckt av alla, ingen människa. har någonsin brytt sig om mig, alla tycker illa om mig, och allt detta  sagt av en uppenbar antisemit och rasist med en alkoholproblematik och promiskuösa problem måste jag erkänna retar mig.

Speciellt det där med att hen säger jag är  pervers retar mig extra. Dessutom, det hela grundat  på  ett Monty Python inspirerat skämt utfört för 7-8 år sedan. Nog har jag begått de allra flesta synder som man orkar räkna upp, det ska då gudarna veta, men just den delen, pervers, har jag då aldrig ansett mig vara. Men, där ser man. Ännu en stämpel på pannan.

dude

Inte nog med att man aldrig någonsin kan bli av med stämpeln som missbrukare trots att man har ändrat sin livsföring radikalt och det för ett antal år sedan, det spelar ingen roll vad man gör egentligen, man kommer för alltid vara en skandalös alkis ändå.

Dessutom måste jag påpeka att knark aldrig varit min grej. Jag har varit folkölsalkis av stora mått, upp till 18 st 3,5% burkar om dagen, , men droger förutom de som farbror doktorn skrivit ut, har jag då aldrig ägnat mig åt.

Dessutom, det var sommaren 2007 eller 2008. Släpp det för fan liksom.

Det enda jag kan säga om det hela är: hrmph, jag är uppbragt.

Träffar: 7

1 tanke på “Hur faen blev jag pervers och söndersupen?”

  1. Bror! Saknar dig, ibland så mycket att jag nästan slår
    Dig en signal! Vill att du ska veta att du alltid har och kommer att vara min aldra bästa vän! Och jag har alltif högaktat dig och sett dig som min förebild i det mesta. Skickar en våt kyss och en kram härifån andra sidan av vår lilla jordglob. Asien är mitt hem. Klockan är precis 02:42 japansk tid, jag borde sova men fastande i dina ord, dikter och texter som alltid! Jag äldkar dig min Bror! Och jag vet att du vet att jag menar det! Villkårslöst precis så som du är! /Crille.

Kommentarer är stängda.