Hur fort kan ett mänskligt hjärta slå?

Alltså, jag har sådan ångest att jag nästan tror jag ska dö.

Kan fan inte få luft. Enda jag kan tänka på är att inte börja hyperventilera. Fan, jag vet inte ens varför jag sitter här och skriver, försöker hitta något korn av vettighet i livet just nu.

Har ju inte haft några Venlafaxin på två dagar nu eftersom jag glömde hämta ut dem och jag mår så jävvvvvvla dåligt och tror det är på grund av det och har letat igenom hela lägenheten och funnit några lösa i en kopp i köksskåpet men vette fan om det är dom eller något annat. Vet ju fan inte. Trots att jag prövat min levers uthållighet i många år nu så har jag ingen som helst lust att bråka med den nu när den äntligen får vila lite.

Längtar bara efter att dränka mig i alkohol, dricka mig full till minsta por och sedan andas på en tändsticka. Poff, en en bomb, inte en sådan med svamp utan bara en som ingen kommer att komma ihåg.

Känner mig fast, kan inte komma loss, vill ju inte, vill verkligen inte, men det är den enda lösningen på det hela och det har inget med att om vi hade det hemma utan om att jag skulle rusa till macken för att köpa folköl. Helvete, jag är fast i det här och kommer aldrig att komma loss, när jag mår så här har jag bara en enda lösning.

, Hur fort kan ett mänskligt hjärta slå?, WoBWorld
Jo, det är jag. För en gång när sagan började så var jag inte så här söndrig på utsidan heller.

Jag har så jävla ont i tungen, den är kritvit och det är som träningsvärk och kramp samtidigt. Nädu, här är det inget roligt att komma hem till.

Ja du, kan inte påstå att jag är så mycket tuffare än så. Det är liksom som att jag hela tiden backar i utvecklingen och blir allt sämre, mer ångest, djupare depp, mindre lust till något. Inget hjälper känns det som. Jag vet ju att det går över, men det gör ju en iskall dusch med likt förbannat är det jobbigt att stå ut med den.

Jovars. Det som igår var en sanning är idag en lögn för att i morgon vara något som ingen kommer ihåg. I de här dagarna är jag inte kul att umgås med. Inte ens jag själv orkar med mig. Funderar på vart ingenstans ligger. För om jag hittade det så skulle jag åka på semester dit tills jag blir som folk igen och orkar med mer än säga ett bittert hej till folk.

Folk är övervärderade och jag ska bli misantrop på heltid. Jag har ju talangen för det så varför inte satsa hela vägen. Bli en gubbe i nerpissade byxor som åker fram och tillbaka med bussen och pratar med folk som inte vill sitta bredvid mig men som inte kan med att säga något åt det.
Jo. Så får det bli.

Hits: 0

3 tankar på “Hur fort kan ett mänskligt hjärta slå?”

  1. Ja det är nog så jag får ta det. Ibland ett andetag i taget. Tack så jättemycket för stödet!!!

  2. Tack. Jo, jag gör vad jag kan för att inte falla igen. Men jag märker att jag slarvat med min eviga \”hemläxa\”, att öva och hålla levande de verktyg jag har för att klara av det hela. Det är saker jag får jobba med hela tiden och som sagt jag har slarvat med dem och nu skördar jag den frukten.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: