Hur nära är nära, hur långt ifrån är långt ifrån?

2012-04-21

02:18:30


Jag borde.

Jag försöker. Men, det blir som det inte borde. Jag försööker prata men ljudet är åt helvete. Jag röker och pratar strunt, som inte ens hörs eftersom jag låter som om jag var långt ner i en grotta. Men det är jag ju kom jag på. 

Jag älskar Den Helande Maria, men hon har svårt att ta det till sig och jag vet snart fan inte hur jag ska nå fram. Inget ont om tösen, men hennes sjäålvkänsla är strax över magman under oss. Jag älskar så hårt, så djupt men …

Du vet, kanske bry dig. Idag kan jag inte skriva så som jag kan. För det är det enda jag kan. Skriva. Jag är stolt över mina ord. När jag skriver. När jag pratar. Jag kan prata med ven som helst. När som helst. Jag kan skriva. För jag måste.

Men hur älskar man när man inte får gå nära?

2 tankar på “Hur nära är nära, hur långt ifrån är långt ifrån?”

  1. Jag vet att du älskar mig, jag älskar dig och ditt tålamod. Och du får vara nära, så nära du vill. Ge inte upp oss, vi ska komma vidare och jag ska försöka  lära mig att ta till mig det du säger

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.