Huru en slarver rusar motorn för att komma iväg.

Det är svårt att få julkänsla när vädret låtsas att det är en vacker höstdag.

Men jag sitter här i min morgonrock ännu. Kommer liksom inte igång. Ätit frukost när jag borde äta lunch. Det är rätt ok, lagom tempo för mig. Hunden ligger på golvet och sover. Men hon är lite stissig så hon rusar upp då och då och skäller, tillsynes på ingenting. Men hon vet väl vad hon gör kan jag tro.

Jag kan inte säga att jag längtar in till stan. Men det är väl nödvändigt kan jag tro. Det kommer bli trångt och stressigt, samtidigt som det är rätt trivsamt att strosa runt nu när allt är inköpt. Eller, det mesta i alla fall.

Jag måste leta upp något bra symboliskt att slå in i paket. Något till Den Helande Maria. Vi får vänta tills vi har betalt alla räkningar och verkligen har stenkoll på ekonomin innan vi köper något riktigt. Det vore ju bara korkat att stå med lång näsa när helgerna är över.

Den Helande Maria har redan gått en halv pw så jag har lite att ta igen. Men det får jag lösa när vi kommit hem igen. Känns redan som att man fått in det där i blodet, att det är något som saknas före man gjort det där. Att gå är ett väldigt bra sätt att stressa av lite.

Vi börjar få bråttom. Det hänger på mig när vi åker så jag får väl sätta lite fart. Så jag gör väl det då.

Träffar: 0