Huru jag försöker gaska upp mig.

Nä det blev inget bra idag.

Igår fick jag för mig att försöka sova utan mina sömnmediciner. Jag var trött ända i n i själen så jag tänkte att jag nog skulle kunna sova bra ändå.

Hell no.

Jag har sovit som en kratta och dessutom spänt mig i sömnen så hela skallen pulserar av huvudvärk, mina axlar ömmar som om någon slagit på dem med stenar hela natten och jag är trött, så vansinnigt trött. Det enda som visade sig vara bra med experimentet var att jag faktiskt lyckades somna även om jag fick rotera mig till sömns. Alltid något. Då vet jag det, jag KAN somna, men inte sova. Eller något liknande.

Nu går jag runt på Treo och vilja. Tanken är väl att inte för allt smör i Småland sova under dagen. Sen blir det mina vanliga piller tidigt i kväll och sedan sova gott igen. Jag hade glömt hur det var förut, då jag hade kass sömn varje jäkla natt året runt. Mediciner är en lisa för en jagad själ.

Det vore nog lätt att bli liggande på soffan idag. Men jag har saker att göra. Har lite småsaker som skall skruvas upp på väggarna, lite större saker som ska skruvas upp på samma väggar och för att inte tala om att jag ska ut med jycken några gånger innan dagen är över. Just nu ligger hon och sover i sängen, uthälld som om hon vore en svartvit färgfläck.

Som sagt, mycket liv i den lilla damen.
Som sagt, mycket liv i den lilla damen.

Men så enkelt kommer hon inte undan inte. Här ska det jagas upp henne så att hon får mer än nog av promenad. Eller, det är nog faktiskt inte möjligt att ge henne det. Men lite lagom kanske. Hon har en hel del energi den lilla strykarjycken.

Så. Jag matar min huvudvärk med Ac/Dc, kanske kan de spela högre än skallens dunkande. Det blir en snabb cigg och en kopp kaffe. Sen jäklar i min lilla trädlåda vad den här lilla potatismosarpojken ska leva runt.

Träffar: 0