I am a river. Dripp, dropp.

Slutligen rasade jag.

Faller, som kall luft en varm sommardag. Det har varit för få sömntimmar, för många mardrömmar, för många känslor, för lite kontakt med verkligheten. För många cigg och för lite vatten. Allt som är för mycket och allt som är för lite. Allt som är utom balans.

Letar inuti mig för att finna kraft att ens säga ett enda ord men de begravs bara ännu djupare inom mig och jag vill bara sova. Feber i armarna där jag försökte finna fäste. Men allt flyter. Rött som blod, verkligheten droppar som från ett skärsår.

10620539_301923573265336_9157682394656180014_n

Dripp, dropp. Kanske var det på tiden att det blev så här. Det som flyter uppåt måste falla ner. Gravitationens lagar är obönhörliga. Eller om det bara är en enda lag. Fysik är inte min grej. Jag vet bara vad som händer om jag kastar upp en sten rakt upp i luften och sedan står kvar, stilla, stum. Passiv.

Det enda jag vill göra är precis ingenting. Men livet måste levas. Så jag befinner mig mitt mellan liv och oliv. Inte mellan liv och död, men mellan saker som sker och saker som inte händer.

För jag orkar inget annat.

Träffar: 0