I balans för balans.

Idag är det mycket att göra.

I alla fall om jag ska jämföra med de allra flesta av mina dagar. Klockan 11 är det terapi i en timma, sedan följer ett möte med ordföranden i Balans Borås på något fik. Klockan 18:00 är det medlemsmöte i Balans Borås och först 20:30 kan jag slappna av.

För mig som går de allra flesta dagar i en liten bubbla så ska det bli intressant att se hur jag klarar av stressen idag. För det handlar om stress och press. För mig är det så. Det räcker med så lite för att rubba mina cirklar.

balans-logo-riks

I Borås Balans sitter jag i styrelsen som ordinarie ledamot och som sådan skall jag bland annat medverka vid Balans helgkonferens på Kärsö om några veckor och som sådan bör jag vara på topp. Det blir nästan som ett litet arbete för mig. Kanske kommer jag inte fixa det hela, men jag tror faktiskt att det kommer gå bra, med styrelsemöten, medlemsmöten och allmänt pill här och var i föreningen.

Vi håller ju på att bygga upp Balans Borås så det är mycket som är rörigt, men vi kommer nog få ordning på det hela.

Det är sådant här som gör att jag inser hur oförmögen jag är till att arbeta på riktigt. Det räcker med en full dag i almanackan för att jag ska tycka att stressen blir nästan för mycket. Men jag ska fixa det, jag har lovat mig själv det och dessutom föreningen det.

Livet är roligt just nu även om jag faller då och då. Men anledningarna till att vara tacksam och dessutom nykter blir allt fler alltefter.

Så, nu, borsta tänderna, ut med jycken, sen pallrar jag mig iväg då.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.