I cant get a life if my hearts’ not in it.

Jag kom på det. Istället för att sitta och gnälla över att jag inte ens hinner gnälla så sätter jag mig ner. Slutar gnälla och börjar andas. Sluta tänka och börja känna. Minnas TANKE-KÄNSLA-HANDLIG, KBTns grunder.

Jag är som jag är och vinner inget på att försöka vara någon sorts jävla durecellkanin. Jag behöver, måste, få göra saker i min takt. Annars går jag sönder och smulas ner till damm och damm är inget jag önskar bli. Det får andra bli, de som jagar saker att samla på sig så att barnen har mycket att bråka om när man väl är död och begravd och luktar illa.

Jag inser att jag om några veckor är utförsäkrad och att det kommer inte gå bra, men det är inget jag kan göra åt saken. Det är som det är med det där. Jag blir lekt med som en liten mus av en stor katt och det enda musen kan göra är att gömma sig eller gå och försöka få tag på en sista bit ost innan fällan slår igen och man slipper både katt och jakt.

Så jag sätter mig på min balkong. Lyssnar till de allt mer arga rösterna från finnarna som sitter och super långt ner under mitt tillhåll. Dricker en kopp kaffe och tänker innan jag handlar, känner innan jag gör något jag inte själv kan stå för. Vikten av att ta det lugnt.

Jag vet, jag lägger ut den ofta, men jag bara älskar den låten. Den kunde vara signaturmelodi till mitt liv. Den ÄR signaturmelodi till mitt liv.

httpv://www.youtube.com/watch?v=jySfU10IQu4

I sold my soul for the second time
Cos the man, he don’t pay me
I begged my landlord for some more time
He said “Son, the bills waiting”

My best friend called me the other night
He said “Man, are you crazy?”
My girlfriend told me to get a life
She said “boy, you lazy”

But I don’t mind
As long as there’s a bed beneath the stars that shine
I’ll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if your hearts’ not in it

I don’t mind
As long as there’s a bed beneath the stars that shine
I’ll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts’ not in it

I lost my faith in the summertime
Cos it don’t stop raining
The sky all day’s as black as night
But I’m not complaining

I begged my doctor for one more line
He said “Son, words fail me”
It ain’t no place to be killing time
But I guess I’m just lazy

I don’t mind
As long as there’s a bed beneath the stars that shine
I’ll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts’ not in it

Jag älskar gamla trasiga saker, kanske för att jag själv är trasig?

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: