I could not care less

Det är melodifestival sägs det. Eller, det vet jag ju, hur faen skulle man kunna missa det? Men vi har faktiskt inte tittat mer än högst 15 minuter av det hela sedan det började i höstas. Det har bara blivit så, inget beslut bakom det hela. Men jag tror att vi båda två är rätt så ointresserade av vad som visas på tv. Det är som sagt inte så att vi vill verka snobbiga som inte tittar på melodifestivalen, det bara blir så.

English: Globen (The Globe Arena), Stockholm, ...
English: Globen (The Globe Arena), Stockholm, Sweden (Photo credit: Wikipedia)

Jag kikade på Simpsons och Family guy ett tag, men nu blir det mest ingenting. Jag tittar på film medan det blivande fru Carlzon, Den helande Maria, somnar i mitt knät när jag killat henne lite i håret. Verkar fungera bra som avstressning och lugnande för henne, så det är bra för oss båda två.

Men återigen till Melodifestivalen, eller vad det nu heter, det är visst olika i tävlingen för att sålla ut en talang och sedan något annat när finalen äger rum. Under tiden är tvn på men vi bara lyssnar rätt förstrött, det var bara Finland och Norge som fastnade i mer än tio sekunder i min hjärna. Resten blev en ren smet och när det var dags för röstsammanställningen så gav vi upp och började titta på film, The raven, som jag tycker verkar vara bra av det jag sett än så länge. Nu har vi tagit en liten paus i det hela men ska snart titta igen efter kisse och te-paus.

Även jag är en överlevare.
Även jag är en överlevare.
Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

2 tankar på “I could not care less”

Kommentarer är stängda.