I got too much love Running through my veins To go to waste.

Jag har börjat tända mina lampor om kvällarna. Sommaren darrar och tvekar inför den slutgiltiga döden. Snart är det dags att kura ihop sig och skydda huvudet för höstens mörker. Det lämnar en liten knut i magen att tänka på det där. Jag kommer sakna sommaren. Den har gjort mig gott.

Ändå fortsätter livet. Inget tar slut bara för att årstider växlar. Det är annat som kommer i vägen. En del saker är ofrånkomliga. Vissa saker bara måste få ske. Men jag kommer göra mitt bästa för att det som händer är bra.

Vi talar om att vara närmare varandra. Att vakna ihop och somna i samma säng. Att tillbringa dagar och nätter tillsammans. Vi pratar om de första grälen, de vi vet ligger framför oss. Orden handlar om hur vi ska undvika att såra varandra. Vi förstår varandra mer än andra, ändå så finns det där självklara gapet mellan oss. Så vi bygger broar. Varsin strand hör ihop med den gemensamma floden.

Jag fasar inför november. Den hatade månaden när den svarta hunden står och ylar i mitt sovrum. November där inget ljus och inga färger och inget hopp bor. Men jag vet att jag med åren allt mer börjat behärska konsten att behärska mig. Kanske blir det lättare med åren, att må dåligt och att plocka ihop sig igen? Jag vet inte, det enda jag vet är att jag blir lite äldre för varje dag och att jag inte längre vill dö.

Kärlek är bra. Det är en naturkraft som faller in i mig och helar. Jag känner mig starkare av den. Kanske är det därför jag sökt och funnit den så många gånger. Korta sekunder av liv i ett livlöst liv. Men nu känns det som att saker faller på plats och att alla de andra gångerna var övning. Jag älskar fortfarande alla de andra kvinnorna, det gör jag. Men jag vill inte leva med dem och de vill inte leva med mig. De kommer finnas i mitt liv, de allra flesta. Men mitt liv är nu sammanflätat med en kvinna full av godhet och känslor och med ögon som fäller tårar av sorg och glädje.

Jag är hemma nu.

httpv://www.youtube.com/watch?v=iy4mXZN1Zzk

Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I’ve been given
I sit and talk to God
And he just laughs at my plans
My head speaks a language
I don’t understand

I just wanna feel
Real love fill the home that I live in
Cos I got too much life
Running through my veins
Going to waste
I don’t wanna die
But I ain’t keen on living either
Before I fall in love
I’m preparing to leave her

Scare myself to death
That’s why I keep on running
Before I’ve arrived
I can see myself coming
I just wanna feel
Real love feel the home that I live in
Cos I got too much life
Running through my veins
Going to waste
And I need to feel
Real love and the love ever after
I can not get enough

I just wanna feel
Real love feel the home that I live in
I got too much love
Running through my veins
To go to waste

I just wanna feel
Real love and the love ever after
There’s a hole in my soul
You can see it in my face
It’s a real big place

Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I’ve been given
Not sure I understand
Not sure I understand
Not sure I understand
Not sure I understand

Hits: 0

2 tankar på “I got too much love Running through my veins To go to waste.”

  1. Jag tror och hoppas och ska försöka göra mitt bästa för att våra gräl kommer vara lugna och sansade. För tycka olika kommer vi givetvis göra lite då och då, men det är ju livet måste vara.

    Du & Jag Maria. Du & jag!

  2. Du formulerar allt så bra – det är sant det vi sagt om grälen, de kommer säkert att komma, kanske inte..

    Man vet aldrig, jag hatar gräl och elände..

    Men vi kommer klara av det, vi har sån förståelse för varandra och varandras svagheter.

    Du & jag kommer slå världen med häpnad! ♥

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: