I need to be myself I can’t be no one else

“I need to be myself
I can’t be no one else”

Jag har sovit i soffan. Likt en barn somnade jag sittande för att sedan lägga mig och sova som även igen ett barn. Det är något med min soffa som inbjuder till sömn. Eller om det är mitt liv som gärna vilar.

Igår var jag med min äldsta son, den en gång lilla pallen som gick och skrotade med en pinne i handen har blivit en man. Lika fåfäng som mig så vi satt där i kavaj och slips och finskjortor mitt i skogen vid en liten grusväg. Vi satt vid ett bord av trä, ett sådant som man ska vila vid på sin skogspromenad och pratade om allt. När vi pratar så pratar vi fort och liksom fyller i vart andras ord och tanker. Vi är väldigt lika. Min mor säger att hon inte förstår hur vi kan prata på det där sättet, fort och likadant. Hans mor brukar när hon blir sur på honom säga “du är precis som din far”. Jag tar det som en komplimang men hon menar nog inte alls det som en sådan.

Mina barn är min välsignelse från gud. Min äldsta son som har blivit en man, min dotter som är det vackraste jag vet och som är smart och klok och alltid har bra betyg och desssutom ett vackert hjärta. Min yngsta son som är duktig på judo och även han på väg att bli en man trots att han bara är 14 år.

Idag ska jag klippa mig. Det känns som en lyx jag med min taskiga ekonomi kan göra ibland. Oftast klipper jag mig själv och ibland blir det bra och ibland får jag gå med skämsmössa efteråt. Men det är underbart att bli lite ompysslad och där jag går Nikita, så tar de väldigt väldig väl hand om kunden.

Så jag säger tjingeling och kommer nog få en bra dag. Hoppas du får det med.

Jag och min äldsta son på julafton

Träffar: 0