I paradoxers grepp.

2012-03-06

17:21:03


Jag kan inte ens gråta.

Så fruktansvärt värdelös att jag inte ens kan fälla en enda tår över att jag inte duger något till. Jag som kunde gråta hav fulla har fått ett stopp i ögonen, en kork av ångest. Vill inte visa mig svag. Jag vet, det är en paradox. Här kan jag sitta och skriva rad efter rad om hur fruktansvärt synd jag tycker om mig själv men när hon är i närheten stockar sig all ångest i halsen och jag kan inte svälja.

En karl gråter inte. Så jag fäller mina tårar här, i WoBWorld där jag är kejsare. Här finns inga gränser, inga förbud. Ingen stolthet eller ord som försvinner på vägen från hjärnans vindlingar till läpparna. Ingen kan hejda mig här.

Det börjar svartna i min värld. Den svarta hunden har tagit med sig alla sina släktingar och de tuggar i sig mig bit för bit. Frågan är, orkar jag? När hon kramar om mig för att trösta så leder mina känslor på två parallella spår, två våningar.

C'mon Everybody (album)
Image via Wikipedia

Jag är tacksam för att ha henne i mitt liv, njuter av hennes händer om mig. Men en annan känsla är att hon äcklas av mig när hon känner mina valkar. Jag kan bara tänka på vad hon känner under sina händer. Bulle efter bulle, valk efter valk. En fet gammal man. Snart 42. Lika gammal som min barndoms hjälte Elvis blev. Det är en ålder jag närmar mig med skräckblandad förtjusning.

Kommer även jag att brista sönder och dödas av livet? Hjältar dör, men även vi vanliga maskar försvinner till slut. Masken som är jag är sönder och fet.

Jag måste vila, sluta ögonen. Sova bort några timmar av livet.

Men jag vill inte sova bort min tid med henne. Vill aldrig sova mer.

En paradox.

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

2 tankar på “I paradoxers grepp.”

  1. Jag vet älskling. Allt annat är utanpåverk och det får väl vara så ett tag nu då. Älskar dig, glöm aldrig det.

  2. Jag älskar dig över allt annat, jag är Stolt att Jag får leva med dig, att det är just mig du ville förlova dig med.

    Stolt och aldrig äcklad. Och rädd. Rädd för sjukdomar som kan skilja oss åt

    Jag vill aldrig någonsin förlora dig.

    Glöm aldrig det

Kommentarer är stängda.