I skydd av ljuset.

2011-11-08

00:47:19

 


 

Det är natt nu.

Jag sitter uppe fast jag vet att jag borde sova. Men allt är så mycket lättare nu. Den svarta hunden har lämnat mig ifred en stund. Det är november men sikten är klar.

Kanske har det hela gått över. Som en mardröm. Eller så är allt bara satt på paus och filmen kommer rulla igen. Skit samma. Just nu är allt ok. Jag tror att bloggen än en gång gjort sitt allvarsamma jobb. Räddat min sinnesfrid. För när jag skrivit ner något lämnar det mig. Då är det över, det jag skrev om. Det har hänt förut och det händer nog igen.

Tangentbordet som vi ställt på det söndriga glider fortfarande, men vi har vant oss. Ett tag kan man ha det så. Bokstäverna hamnar rätt ändå. Hon sover nu. Hennes allvar får vila lite. Jag önskar att jag kunde vara hennes räddning, men jag har mina egna problem. Fast jag tror ändå att vi ger varandra lindring. Lite som trasiga värktabletter. Det funkar även om pillret är i många delar. Man får bara vara noga med att alla delar kommer mer.

Nu ska jag sova. Koppla bort världen lite. Kanske vaknar jag på gott humör. 

Man kan ju alltid hoppas.


Marias blogg hittar ni här.

 

Enhanced by Zemanta

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.