I väntan på det goda, en förklaring.

Jag har ju lovat er att skriva inlägg om ett antal olika ämnen.

Nu senast ett ämne som handlar om min hälsa och som kommer lösenordsskyddas. Men det är svårt att skriva, gör ont att skriva och det är som att dansa på nattgammal is att beskriva det.

Ett annat var hur viktig musiken är i mitt liv. Hur centralt den finns i min värld och hur resten av alla atomer som någonsin funnits snurrar runt den.

Jag har lovat skriva varför jag tycker Astrid Lindgren är överskattad. OBS! Inte dålig. Bara överskattad.

Jag har lovat skriva om hur en person som struntar i sin egen hälsa fungerar.

Det är nog några till jag lovat er, men jag tror att jag senare avskrivit dem eftersom jag insett att det skulle avslöja för mycket angående andra människor som jag inte vill ska komma i kläm.

Men som sagt, jag är på gång med allt det där. Först, det “hemliga” ämnet. Kanske i kväll, senast i morgon.

Under tiden, TACK alla älskade kära ni som följer bloggen och kanske, om jag har tur, blir berörda av den. Ni andra, för ni är några, som tycker allt jag gör är dynga: sluta slå huvudet i väggen för att sedan bli förbannad på väggen att du har huvudvärk.

Du måste inte läsa bloggen. Ska jag vara ärlig, jag ser helt att du inte gör det. Du vet vem du är. (Lät som en arg insändare).

Träffar: 0

2 tankar på “I väntan på det goda, en förklaring.”

  1. Ja att bloggen har krånglat är en blandning av ekonomi, dålig framförhållning och ohälsa. Men, nu är den som sagt uppe igen. Så nu kör vi!

  2. nämen se där, nu är den igång igen!
    har saknat att läsa dina ord. hoppas du har skrivlust. jag har en halv skrivkramp. började med att välja orden istället för att bara skriva dem men det släpper väl.

    kram

Kommentarer är stängda.