I wanna be sadeted,

2012-06-19

22:53:40


Jag bränner kors.

Jag lova, jag tror inte på något. Så synd. Jag önskar jag trodde. Men … ett kors? En gud? Självfallet inte. Jag slutade tro på det religiösa samvetet samtidigt som jag förstod att stora stygga vargen var en saga. Vargen finns, men inte fan äter den mer än vi matar den med.

 

Så, jag gör som jag brukar. Säg åt mig, vänster. Fan heller, jag går åt höger. Låt vägen gå åt helvete, det är min väg. Min att äga, min att ansa. Hade jag varit anglosasisk hade jag pratat något om att vara nära sin mor. Men va fan, jag är väl ändå … den jag är.

Så. Så. Snälla. Tyst. Låt dina läppar vara tysta. Låt dina glappande tankar vara tysta.

Jag ska.

4 tankar på “I wanna be sadeted,”

    • Jag blir rädd. Jag tar en smula uppehåll och folk pratar om mina ord och ärligt talat … Jag vet inte om jag vill skriva längre. Inte här. Inte alls. Jag är fan en skrivarbluff. Jag pratar om att jag kan men inget blir om du fattar.

        • Aj, gafflar som kan göra så ont. Inte i min bak inte. Den spelar redan för stor roll i vårt liv ;-) Jo, det är väl sant kanske. Har väl bara en dundersvacka, du vet alla de där mardrömmarna som lever i mig just nu. De vi har pratat om. Känns lite som att man redan är så bakom alla lopp att man (jag) kan släppa hela skiten och ge upp alla sina drömmar. Jag är inte så bra på det där med uthållighet.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: