I stadsflykt

Jag är i Göteborg go vänner. Här har jag varit sedan jag igår tog bussen mot väster för att möta upp med före detta frun och hennes små en dag tidigare än det var tänkt.


Idag har vi varit på Universeum och Liseberg, gått från åkattraktion till åkattraktion i det hällande regnet och försökt hålla humöret uppe. Det gick rätt bra faktist. Vi köpte oss varsin plastponcho för 20 kronor vilken höll den allra värsta vätan borta. Nästan.


Men eftersom före detta frun är en klok kvinna började vi Lisebergsäventyret på Tyrolen där jag, törstig som jag var, glatt slängde i mig en stor stark och en GT. Sen var det lätt att vara varm i allt det kalla och våta.


Nu sover resten av sällskapet. Själv har jag just stigit upp ur badkaret där jag legat och värmt mig och läst tidningen. Magen är full av hämtpizza och sömnen känns inte allt för avlägsen. I morgon ska vi checka ut vid 11 och efter det går vi till Liseberg igen för ytterligare muntrationer. Jag har kvar några ynka ören så jag hoppas på att kunna börja äventyret med en stor starkt och en GT igen. Det blir liksom så… lättsamt då.

Hits: 0

1 tanke på “I stadsflykt”

  1. piggelin
    Roligt att du låter så pigg och uppåt Man behöver komma ut och se sig omkring ibland och tänka på lite annat än sig själv
    Ser alltid fram emot att få läsa dina bloggar!!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: