I väntan på Goddots bror

Tänk var fantastiskt Internet kan vara ändå. Här sitter jag helt ensam som en beduin i sitt tält och helt plötsligt har jag fullt upp med att prata med 3 stycken damer på en gång. Pratade först med missen, en dam helt i min smak, smart och klok förutom att hon har pippi på snooker. Sen när fan blev snooker en sport? ;.) Sen var det C, en gammal jobbarkompis som jag slösade bort en stund med och sedan avslutades det hela med före detta frun. Så trots att jag är ensam och längtar efter sällskap, lite närhet, nån form av kärlek, så har jag det rätt så bra.

Före detta fruns dotter sitter fast i London efter att ha varit i Italien och tittat på Elsborgs katastrofmatch. Det är ju storm vettja. Men det senaste vi hörde var att flyffartyget ramlar ner över Säve vid 10 tiden. Gott så. Det är inte min dotter men nog känns det i hjärteroten när man inte vet.

Så. Nu funderar jag på att…. fan jag vet inte. Dricka sprit. Nä just det. Det går ju inte. Tja, då får jag väl sitta och lyssna till musik till arla morgontimman och sedan sova. Typ.

Puss på er alla!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.