Inga ord, bara gula lappar.

Försöker få ur mig något vettigt men det går inte. Något sitter i vägen. Som en propp. Så jag går och lägger mig i stället. Men här har ni i alla fall en bild av några av de idéer och tankar jag har tänkt mig att skriva om. Men än så länge är det bara bokstäver på gula lappar som består av ettor och nollor och lapparna är inte ens gula. Än så länge.


 


 

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: