Ingen öl att gråta i.

2012-06-23

22:50:31


Det blev så vansinnigt tomt.

Det var länge sedan, väldigt väldigt länge sedan, jag saknade någon så mycket som jag saknar henne just nu. Kanske är det fel av mig, jag vet ju att hon verkligen behöver vara där hon är

Det har varit så underbart att ha henne här. Hon var vackrare än jag någonsin sett henne. Stoltare än jag någonsin sett henne. Varmare än hon någonsin varit. Det fanns en frid, eller vad jag ska kalla det. En frid som allt mer förbyttes i oro, i sorg i blicken. Själv blev jag ledsen över att jag misslyckades att göra henne trygg. Men det får ta sin tid. Det kommer ta lång tid, men kanske kan den där friden och glädjen i hennes röst stanna kvar allt längre för varje gång hon kommer hem.just nu. Men det är ändå så satans tomt här. Det är som att alla röster och alla rörelser och dofter dragits ut från lägenheten. Kvar blev bara jag och rök. Det är en gråt som stockas i halsen. Är det inte så konstig? En vuxen man som saknar en kvinna så mycket att han vill gråta. Som en taskig countrylåt. Fattas bara tårar i ölen. Men här finns det ingen öl och det är nog allra bäst det. Det är definitivt allra bäst.

Midsomer Murders
Midsomer Murders (Photo credit: Wikipedia)

VI gjorde egentligen inget speciellt. Inga blommor på bordet, inte en massa människor vi umgicks med. Bara vi två, hunden och katten. Vi åt gott, vi pratade, tittade på Morden i Midsomer. För egen del trivdes jag mer än jag gjort på länge. Dagen blev kväll, kvällen blev natt. Natten blev morgon. Vi släckte lamporna innan vi gick och lade oss. Sommarljus, sommardofter. Midsommarafton.

Men, morgonen blev eftermiddag och kväll. Så nu sitter jag här. I den där röken. Kanske borde jag ändå ha en öl att gråta i.

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

2 tankar på “Ingen öl att gråta i.”

  1. När du väl kommer hem kommer det nog kännas väldigt konstigt för dig kan jag tro. Men jag ska göra allt för att det ska bli väldigt bra :- ) Jag har inget annat val än att älska dig. Det går av sig självt liksom.

  2. Jag hade verkligen en bra dag och du misslyckades inte alls. Jag kände mig glad trots oro och ångest. Men det hade jag nog känt även om jag varit på sjukhuset.

    Jag längtar till jag är redo att komma hem på riktigt. Saknar dig hela tiden.

    Vill kunna titta på dig i smyg, känna den stoltheten jag kände. Stolt att du trots allt valde att släppa in mig i ditt hem.

    Ditt hem som blev vårt. Jag älskar att få vara älskad av dig. <3

Kommentarer är stängda.