Ingen tid att gråta.

2012-01-04

13:50:44


Två sekunder efter sömnen.

Det hugger tag i mig, livet. Saknaden efter henne är större än hjärtat kan hysa och någonstans där går jag vilse i dagens timmar. Ensam vid kaffemuggen och de sista två cigaretterna jag har hemma. Jag vet att jag måste ut men jag drar mig

Orkar inte riktigt ta tag i saknaden, så jag lägger den åt sidan för ett tag. Låtsas som att allt är som det brukar, att hon bara är ute med hunden. Men jycken ligger i sängen och sover medan jag stirrar mig blind på skärmen där världen skymtar förbi i bilder och text. Jag vill inte, tänker jag.

Jag höjer volymen på musiken, låter hjärtats slag omslutas av ljud. Det finns ingen plats för tårar idag. Det är för mycket som ska göras. Jag ska packa en liten väska med saker hon behöver där hon är nu. Bland vita väggar och speglar av plåt. Innanför stängda dörrar och sängar som inte bjuder till vila.

Så får dagen bli. En resa mot andra, bättre, dagar.

Enhanced by Zemanta

Hits: 0