Ingen Allbäck till Elfsborg


Marcus Allbäck
stannar i FCK i alla fall till sommaren. Jag tillhör den skaran som tror att Allbäck skulle kunna tillföra Elfsborg något. Han är visserligen 34 år men det är ingen ålder på en häst. Allbäck har bevisat det väl i landslaget och även i sitt klubblag.

Men med Lucic i startellvan så har vi en enorm potential för att vinna guld i år igen. Det tror jag stenhårt på. Vi får se förra året som ett mellanår och jag skyllen en stod del av de risiga resultaten på hösten på Fredrik Björk, backen som läcker som ett såll, ständigt på fel plats och ständigt med helt omöjliga passningar. Lucic kan förhoppningsvis täta till bakåt på ett helt annat sätt.

Sen är det nog svårt att ladda om säsongen efter ett Guldår. En tanke som slår mig då och då är att det kanske är rätt tid för ett tränarbyte. Inte för att Haglund är en dålig tränare, men kanske dags för lite nya idéer, nya sätt att angripa problem. Det där med att ladda om är nog svårast för tränaren, kanske dags att Haglund söker sig vidare i fotbollsvärlden och vi får in friskt blod. Men det är bara en tanke.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.