Ingen bra början

Nä, den här veckan har inte börjat bra. Alls. Igår kväll tog jag mina sömntabletter för att somna i tid så att jag kom upp till min dotters utvecklingssamtal idag klockan 10. Kom lilla Jonas upp då? Så klar inte. Jag sov över både samtal och hela förbaskade förmiddagen. Som en stock. Men jag har i alla fall bett min dotter om ursäkt och hon godtog den, den lilla ängeln. Vilken tur man har.

Följetongen mitt exem har blivit ännu sämre över natten, en massa småsår som jag gör värre genom att klia på det hela tiden. Det går ju rätt ok att hålla sig från att klia på dagen men jag måste har kliat ordentligt i natt i sömnen.

Till råga på allt så har mitt helgliv ställt till det runt omkring mig i min lilla del av världen så att här ser ut som en knarkarkvart. Får nog städa upp allt det där innan tant mamma får en stroke till.

Men det finns ljusglimtar. Idag ramlar det ner pengar från försäkringskassan, tack för det alla skattebetalare. Så ja kanske ska ge mig ut och köpa mig något skojsigt bara för att trösta mig själv lite.

Det kunde vara värre kan jag tro :-)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.