Ingen sömn här inte

Nope. Att sova är inte att tänka på. Men jag fick faktiskt mina 5 sekunder med frid, en stilla stund utan att jag tänkte på vart tungan fanns i munnen eller hur spänd jag är eller hur fort hjärtat slår. Men sen kom jag att tänka på mina katter och överfölls av en djup, djup sorg.

Lancelot, min hane är i Trollhättan hos min moster och jag vet inte om jag någonsin ser honom mer. Vi tog ett ömt farväl igår. Min katthona Chips är ute i snön och allt det kalla eftersom min moster öppnade balkongen och katteländet smet ut. Henne saknar jag mest. Hon har liksom varit min lilla katttjej sedan hon var 10 veckor, legat bredvid min kudde när jag sovit min oroliga sömn och jag älskar henne som man bara kan älska ett djur.

Jag hoppas hon kommer tillbaka men sen vet jag inte vart hon ska ta vägen eftersom jag inte får ta med henne till min lägenhet när jag väl får den.

Tja, sådana tankar drabbade mig när jag just var på väg att somna. Så det var bara att koka lite kaffe och sätta sig upp igen. Nu väntar jag bara på att timman ska bli så sen så att jag kan slösa lite ved på en brasa så det blir lite varmare här. Under tiden ska jag koppla ihop allt till datorn, högtalare, hårddiskar och kameran. För jag kommer väl bli kvar här ett tag misstänker jag.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.