Ingen vinter idag heller

Ok. Det blev en fuskstädning det kan jag erkänna. Men lite renare blev det ialla fall. Alla de där mysko flarnen, dammråttorna och katthåren är numera förpassade ner i dammsugarens mage. Det räcker så gott så med det. Nu ser det riktigt hyggligt ut här i mitt lilla krypin.

Då kommer bara frågan vad jag skall sysselsätta mig med resten av dagen. Lite lagom uppvarvad blev jag så jag känner inte för att sitta på arslet heller hela dagen. Men samtidigt så är det ju detta med att varva upp med måtta så att jag inte blir helt nojig och uppskruvad och får en panikattack. Känns lite som att vandra på nattgammal is ungefär. Man får känna sig jäkligt försiktigt fram. Glömmer man att testa isen framför sig med staven så kan det sluta med ett rejält plums.

Kanske skulle jag balansera upp städtagen med lite filmtajm? Har ju en bibba jag inte gått igenom än. Det känns rätt vettigt med tanke på hur tillvaron ser ut för tillfället.

Ute är vädret lika grått som det varit de senaste månaderna (halvåret). Ingen vinter i sikte. Det blev ju aldirg någon riktig sommar så kanske blir det heller ingen riktigt vinter, bara en evig höst som sträcker sig från juni till mars när våren förhoppningsvis tar över.

Nä, jag ska nog ta reda på vilken film jag vill se, ladda datorn med den och lägga mig bekvämt tillrätta i soffan för en stunds avkoppling. Sen får jag fundera på vad jag ska göra med resten av dagen efter det.

Så får det bli.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.