Inget under mössan. Dessutom, en förfrågan om någon har en billig laptop till salu?

Jag har verkligen inget att berätta. Dagarna går.

Jag själv blir sittande på soffan och slötittar på skärmarna. Förutom när jag är i skogen med Dipp och vi strosar omkring i skogen, upp på berg och ner i dalar, doften av mylla och gran, nya platser att upptäcka. Det är som balsam för mig. Lugnar mina nerver. Gör mig nästan lite småberusad av livet.

Men vi kan inte gå i skogen hela dagarna. Det gör sig inte. Men jag vill. Sitta här, skriva, umgås med

En mycket ung Winston Churchill, en man med ära i drömmarna. Den skulle ju komma. Men än så länge är det bara en suddig framtid.

Den helande Maria och ta små turer till stan och bara stroa, gå ut i skogen där allt är rent och vackert. Men jag blir oftast sittande här. Så meningslöst egentligen. Fast för mig är det ofta räddning från den svarta hunden sin jag kallar den. Det är ett uttryck jag lånat från Winston Churchill. Istället för depression pratade han om the black dog. Ett fantastiskt välformulerat namn på depression.

Dessutom var karln troligen bipolär med enligt många både läkare och lekmän som studerat mannen utifrån hans sjukdomshistoria. Intressant för mig som är väldigt förtjust i Churchill och har läst flera böcker, bland annat hans memoarer där ett otroligt intressant liv tittar fram. Rekommenderas!


En ren annons får ni med på köpet när ni läst det här inlägget:

Vi behöver ha en laptop till, en liten en som man kunde ta med sig ut i naturen och sätta sig och skriva på just där. Den vi har just nu är en väldigt bra laptop men lite för opraktiskt att dra med sig någonstans. Plus att vi har bara en dator men är två som bloggar och tvittrar och läser nyheter. Men det kan vi aldrig göra på samma gång. 

SÅ en liten rackarns laptop vore bra. Någon som vet en bra sådan, inte för gammal, men i prisklasseln högst tusen spänn. Den bör vara fullt fungerande, förutom om laddare och sådant är sönder, sådant som man lätt kan reparepa. Allt från 10″ till 15 – 17″. Helst inte större eller mindre än så. 

Den bör fungrera med windows 7, men det är inget krav.

Så, finns det någon som själv har en sådant laptop att sälja, eller kanske har någon i vänskapskretsen eller arbetskamrater som har en sådan så tipsa gärna på:

adressen : jonas@wobworld.se 

 Eller: info@wobworld.se

Eller: jonascarlzon@gmail.com

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: