Innan den stora sömnen.

En bomb briserar och jag kan lugna ner mig.

Så goda vänner. Nu har jag bombat mig, alltså tagit alla dagens mediciner, även kvällens och nattens. ( Oroa dig inte, jag vet vad jag gör, jag är ju trots allt sjuksköterska) För att kunna sova bort energin i mig, energi som i negativ energi, sådan som får mig att hoppa på väggarna men inte få något gjort. Jag måste komma ner lite, bli av med den där rastlösa energin och den tar jag bort genom att sova, hur knepigt än låter.

Jag har själv börjat, så smått, känna igen min väg mellan toppar och dalar och vart jag själv befinner mig. Nu har det snurrat loss i mig, den där otäcka blandningen av att vara hypoman men deppad. Jag lovar, det är ett litet helvete i sig. För under de perioderna så är jag som lynnigast och otrevligast och irriterad och ledsen. Samtidigt.

Så, jag tänker sova hela dagen och hela natten tänkte jag. Tur Den Helande Maria förstår mig, vi har varandra och båda förstår hur det funkar. Så skriver jag något konstigt i dag eller i natt så negligera det. Det är bara sömntabletterna som talar. Tack för uppmärksamheten.

Träffar: 1