Innanför WoBWall.

2012-05-19

06:14:07


Förkyld och sömlös.

Det blev så, den här natten. Eller, nu är det snarare morgon. Natten är borta, som om den aldrig funnits. Men jag har varit uppe sedan jag vaknade av att jag hostade någon gång vid 2-tiden. Så var inte oroliga, jag har vaktat natten åt er.

Jag vill nog vara mer än jag mäktar med. Jag skriver och skriver men det blir inget mer än ett enda stort JAG av det hela. Faen, jag börjar bli trött på mig själv. En sådan pretantiös fjant som inte ens kan få ihop en vettig text, en som inte ens fattat skillnaden på jag och mig. Grammatik har aldrig varit min starka sida.

WoBWall

Men, det här är världens minsta blogg men universums största värld. Den är min att äga, min att använda. Så jag vandrar omkring bland alla jag-träd och jag-sjöar och jag-parker. Häller ut mig själv så att jag sedan kan vandra ut ur den här världen och vara mer vi.

Jag är så trött. På landet, på världen, på folks konstiga idéer om att man kan äta kakan och behålla den.Ge mig allt även ditt så att jag kan få än mer, men glöm inte att någon måste få bra betalt för att ta hand om mina barn och mina föräldrar. Bara jag slipper betala.” Eller nått. Jag har slutat försöka förstå mig på vad som händer. Jag är nog redan en föredetting.

Det är nog dags att brygga lite kaffe. Försöka komma ur den här svamlande tankeslingan jag har byggt upp.

Sluta vara jag jag jag och bli vi vi vi.

 

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0