Inte har jag tv inte

Min före detta fru är en fegis. När vi bodde ihop stod tvlicensen på mig och när jag flyttade så inte skaffade hon en egen. I sammanhanget kan jag nämna att jag tycker det är den allra kassaste av avgifter vårt avlånga land bjuder på. Att man ska betala för att ha en tv-mottagare oavsett om man tittar på SVT eller inte är banne mig skit och pannkaka.


Sant och visst, inget blev betalt. Själv så avsvor jag mig eländet eftersom jag flyttade hem till min ömma moder i väntan på en egen lägenhet och där fanns det redan betald licens. Efter bara någon vecka ringde en man som undrade om jag skaffat tv vid detta laget. Jag är rädd för att jag blev brysk i tonen och påminde honom att han ringde hem till min moder för att söka mig och att det vore enkelt för företaget självt att se att licencen för hushållet var betald.


Före detta frun höll tand för tunga och betalade inte hon heller. I dagarna ringde en ilsk dam och frågade om hon, före detta frun alltså, hade tv varpå svaret blev att “nädå, här finns ingen tv”. Döm då om före detta fruns skam när den 5-åriga dottern högt och ljudligt sade “vi har visst tv mamma”. Detta hörde givetvis kärr… tanten i andra änden av luren. Vid detta lag hade hon fått bränsle på sin brasa och orerade om att de minsan tänkte ta närmare reda på det hela. Efter att före detta frun konsulterat sin moder som är polis och som kunde informera att radiotjänst hade rätt att få tillträde till lägenheten eftersom det var misstanke om brott gav hon upp.


Före detta frun som är en fegis gick därefter skamset till datorn och anmälde tv-innehav på nätet.


Själv tänker jag aldig mer betala den där skitlicensen.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: