Inte i form alls

Nope. Jag får inte igång maskineriet. Det är hopplöst, lite som luften gått ur mig. Vill bara sova hela tiden men när jag sover så jagas jag av nattmaror som lämnar efter sig en känsla av att vara förföljd och rädd. Det är ond bråd död och elände som jag drömmer om.

Igår var jag ju nere i staden med tant mamma så att hon kom till tandläkaren. Efter den utflykten så hade jag inte mycket kraft kvar utan lade mig att vila middag. Kvällen tillbringade jag hos före detta frun där vi tittade på Idol och slappade. Väl hemma igen kunde jag inte somna utan låg och vred mig till 3 tiden på natten.

Jag vaknade inte förrän vid halv 12 då före detta frun ringde mig på mobilen och påminde mig om att det är fotboll idag och att jag skulle hämta biljetten hos henne. Så jag tog mig ut i friska luften och passade på att ta mig en liten ”mopedpromenad” samtidigt genom skogen nere vid Viskan. Solen sken och det var så vackert som bara en frisk oktoberdag kan vara men så fort jag kom hem igen så kom den smygande den där känslan av obehag igen.

Det är som om jag inte riktigt får till livspuzzlet, nått fattas eller nått. Jag vet inte. Kanske är det bara höstbluses, oro inför den stundande rättegången eller så är det den där infektionen som ligger och skvalpar i kroppen på mig. Men helt ok mår jag inte.

Men bort med alla dumma tankar. Idag möter Elfsborg Örebro hemma på Borås arena och jag tänker banne mig njuta av årets sista hemmamatch så mycket jag bara kan. Guligan t-shirt, matchtröja och en Guliganmunktröja har jag på mig, bara halsduken som fattas. Den åker på så fort jag beger mig.

Sudda bort min sura min, banne mig.

1 tanke på “Inte i form alls”

  1. Den finns där – Livsglädjen!
    Du är så härlig – Du har massor av Livsglädje i dig,, Du ska bara plocka fram den ur gömmorna ;-) Ha en bra fotbollsdag.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.