Is it my imagination Or have I finally found something worth living for? I was looking for some action But all I found was cigarettes and alcohol

Jag försöker verkligen. Tror jag. Innan jag inser att TIB och Högrisk situationer sålår ut mitt försvar. Kvar finns inget av allt det jag trodde var en ryggrad. För jag vill verkligen. Innerst inne vet jag till och med att det är nödvändigt. Som man vet att det är dumt att tugga på glaskross. Ändå tuggar jag. Spottar inte ens ut utan somnar med skiten i munnen för att vakna upp och tugga mer.

Hur i helvete ska jag göra för att bli rätt, för att bli hel? Det verkar ju inte funka, för jag är så jävla krympt i själen att den inte förmår att göra rätt för mig. Ciggaretter och alkohol. Min räddning. Min eviga räddning från att ta ansvar, för att växa, för att bli någon för någon alls att se upp till.För mig själv att se upp till.

Jag vägrar vakna en morgon till i ångest. Jag vägrar att en gång blicka tillbaka bara för att finna att bakåt inte finns. Jag vägrar. Förutom en enda gång till. Bara för en gång skull bevisa att de andra tusen inte finns. För att vara värdig det samma som alla andra är. Fast jag vet att det är för att bevisa att det är de flesta inte ens orkar ta sig genom i ens tre sekunder ens innan de skär halsen av sig. För fan ta den som tror det är enkelt att ta den enkla lösningen. Den är svårare än den allra mest krångliga du kan tänka dig.

Speciellt om man börjar så mycket bakom startfältet.

HEY; videon och texten spelar roll för den här bloggen. Bara så du vet.

httpv://www.youtube.com/watch?v=SaeLKhRnkhQ

Is it my imagination
Or have I finally found something worth living for?
I was looking for some action
But all I found was cigarettes and alcohol

You could wait for a lifetime
To spend your days in the sunshine
You might as well do the white line
Cos when it comes on top . . .

You gotta make it happen!

Is it worth the aggravation
To find yourself a job when there’s nothing worth working for?
It’s a crazy situation
But all I need are cigarettes and alcohol!

You could wait for a lifetime
To spend your days in the sunshine
You might as well do the white line
Cos when it comes on top . . .

You gotta make it happen!


Hits: 0