It would be so easy with a hore.

Det är märkligt. Får mig att vakna efter mina få timmars sömn. Jag drömmer om en kvinna jag mötte en gång för många år sedan nu. En som avskyr mig och som inte gör det i hemlighet. Det är helt ok. Hon har rätt till det. 

Men, jag drömmer, om något som inte finns. En dåtid och blev en nutid för att jag kunde hålla mig ifrån att göra kärlek till surt vin.

Men, vinet blev inte bara surt, det ruttnade. Föll sönder till något som luktade avlopp. På grund av mig. 

hon är beundransvärd. Jag säger inte varför, men, tro mig. Likt som när jag säger att eld svider skinnet. 

Det väcker mig om natten även efter alla dessa år. Gör så ont. Men, det handlar inte om mig. Utan om det som gick sönder i henne. Som jag slog och dunkade och skrek sönder. Det som var vackert och oskyldigt och som sökte mitt beskydd. 

Jag är duktig på att göra sönder murar och trädgårdar och garage. 

Ibland vill jag gärna dö, för den där vetskapen gör ont. Tills jag kommer på att det finns en man som helade såren. 

Så min sömn finns knappt. Men andras är förhoppningsvis hel.

Träffar: 1