Jag kan mer än många tror.

Jag har gått powerwalk i 6 km och senare på dagen löpt 2 km.

Jag är mallig. Väldigt mallig. Att få visa folk som tror jag är helt utan karaktär att jag har både vilja och styrka i mig, att jag inte ger mig bara för att det tar emot, för har jag gett mig faen på något så gör jag det alltid.

Det är värre med de saker som är nödvändiga men tråkiga. De har jag svårt för att genomföra. Men jag övar och blir allt bättre på det där. Jag är rörig och glömsk men börjar trots det få ordning på papper och räkningar.

1497814_10152095451655890_1831193479_n

Nu är klockan dags att sova. Jag har mycket sömn att ta igen. Men jag är nöjd, speciellt med att mina resultat var såpass bra trots att jag bara ätit två äpplen, lite surkål och en halv rå potatis. Men va fasen, det funkar det med. I morgon ska jag till Onyx lagom till lunchen så jag kan äta lunch på underbara Viskan. Bra personal, bra bemötande, trevlig lokal och dessutom bara några meter från maskinerna på gymmet.

Jag och Maria har ju gratis lunch eller frukost i samband med träning. Det är Tony och Nextfit som ordnat det med tanke på vår ekonomi. Ännu en underbar chans och gåva att vara tacksam för.

Så i morgon tänkte jag börja med två km löpning med hunden och sedan bege mig till gymmet för lite maskiner och mojänger och sedan hoppas jag att jag och Maria kan ta en powerwalk. Det spritter i hela kroppen hela tiden. Det tyder ju på att det där med träning har satt sig i blodet.

Så livet ser bra ut, egentligen. Om det bara inte vore för den svarta hunden.

Träffar: 0