Jag och mitt lyckliga öde.

Jag är gift med en kvinna som förut var gift med en annan kvinna.

Det gör mig stolt, över att få dela mitt liv med en kvinna som följer sina åsikter och sina känslor, som bejakar sig själv. Som inte stänger in det hon tycker och känner är rätt och riktigt.

Nu har hon valt just mig som livskamrat och jag inser att det är något stort. Bland alla världens människor är det just mig som hon valt. Jag själv valde henne, hon valde mig och jag förstår att jag skall vara tacksam och lycklig över att ha ett öde som mitt.

För hur sjuk jag än är, hur svår jag än är att leva med, hur lynnig och lat och grubblande jag är så har jag välsignelsen med att funnit min rot att växa genom. Jag har allt som behövs, näring, sol, regn, allt det där av henne. Hon lyser upp mitt liv. När hon ler så är det som att hela rummet blir gladare, lättare att vistas i. Hon smälte isen i mitt hjärta. Förstå då att jag är ödmjukt tacksam.

Vi är fattiga. Det går inte att komma ifrån. Fångade i skulder och avslagen kredit. Hankar oss fram, dag för dag. Men jag är hellre fattig med henne än rik på egen hand. Min ensamhet är över. Vägen bar hit, hade jag vetat det så hade mitt liv varit lättare att leva.

Nu har vi resten av livet och vi har det förhoppningsvis med varandra. Endast döden skiljer oss åt och jag är glad för det.

1460139_10152061631865890_891079677_n

Träffar: 0

5 tankar på “Jag och mitt lyckliga öde.”

  1. Jag vet du älskar mig för det är så uppenbart för mig att se. Varför vet jag inte, jag är inte värd det. Men jag ska göra allt jag kan för att leva resten av livet bärandes på lusten att förändra min person, växa so individ.

  2. Vad fint du skriver, jag blir nästan en smula tårögd, en jag förstår inte en sak och det är tryggheten jag känner, är det så här det här kärlek känns? I så fall är jag lyckligt lottad.
    Jag älskar dig så jag vet snart inte var jag ska ta vägen!

Kommentarer är stängda.