Jag ser klart nu.

Sakta vaknar jag till. Yr och lite slagen, men här. Svettningar och frossa, den mesta av muskel och ledvärken har gett med sig. Så jag har äntligen fått upp den nya dänkbelysningen ovanför kaffebryggarna. Duschat, rakat mig, kammat mig. Luktar gott.

He Ran All The Way (1951) .....item 1..Apocaly...
Image by marsmet551 via Flickr

Den Helande Maria sov helt utmattad i någon timma. Jag var ute med hunden en liten kort sväng, längre kom jag inte för att yrseln brakade in i livet igen. Men allt blir bättre. Hela tiden blir det sakta bättre. 

Det ordnar sig. För det gör ju alltid det. Någonstan finner man svaren på det man funderar på. Jag har fått mycket gratis i livet. fast jag inte såg det då. Men nu ser jag klart även i den kraftigaste dimma.

Är det inte så det borde vara för många andra än mig?

Enhanced by Zemanta

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.