Jag tillåter sanningen att göra ont.

Det tog tre sekunder.

Jag kastades från ett strålande humör till den där välbekanta känslan av att jag är i vägen och värdelös. Jag vet ju att känslan inte stämmer, den kommer från tankar som slår fel. Men känslan får vara hur sann eller fel den vill, jag mår ändå kass.

Egentligen var det en fantastiskt bra sak som hände. Det var Den Helande Maria som berättade att hon känner att det inte är någon idé att handla hem något gott eftersom jag bara länsar alla fat. Det är ju sant, och det är ett fantastiskt framsteg att hon vågar gå utanför trygghetsbubblan och säga som det är.

Men fy fan vad kass jag mår av sanningen.

En alkoholiserad psyksjuk fet man med ätstörning.

Det är jag det.

Men jag är förbannat stolt över att Den Helande Maria litar på mig tillräckligt mycket för att berätta saker som hon finner sig känna vara fel i vår relation.

Träffar: 0

3 tankar på “Jag tillåter sanningen att göra ont.”

 1. Slåss kommer jag aldrig att göra, har ju själv fått nog på den biten :) Men jag får nog försöka att formulera mig rätt även om jag menar en sak så kan jag formulera mig lite vettigare.
  Men du har rätt, jag har blivit bättre på att säga saker, men fortfarande – jag har långt kvar och jag menar absolut inte att såra, det hoppas jag att du förstår.
  Och, det bästa sättet är att faktiskt köpa hem saker, för hur ska du annars kunna bättra dig? Så, när vi får pengar så köper vi hem bröd, fast inte vitt, så köper vi leverpastej, tartex, kaviar, marmelad och liknande :)

 2. Nämen det är ju bara så man måste göra för att leva ihop med kvalitet. Vara öppna, ärliga, även om det kanske stinger till lite hos den andra. Jag måste lära mig ta emot kritik, bli vuxen på den fronten, för jag är allt för ofta en liten unge som inte fått som den vill när jag stöter på kritik så det får jag ändra. Annars slår jag ju bara ifrån mig kritiken och ingen växt sker i det mentala.

  Så, deep it comin', (fast du behöver väl inte bara börja slåss, det betackar jag mig för ;-)

 3. Och fan vad kass jag kände mig efteråt som sa något.. Så där riktigt elak!
  Men det är väl sån jag börjar bli antar jag – säger saker som kan få dig att må kasst, säga saker med fel tonfall, säger för mycket av det jag kanske tycker och känner.
  Men, jag ska börja tänka både en och tre gånger innan jag säger något. Och extra tyst ska jag vara när jag mår dåligt, för då formulerar jag mig ännu mer fel.

Kommentarer är stängda.