Jag vet, jag är för slö, rädd. Kan du hjälpa mig få ut mit

15:18:06


Jag behöver hjälp. Någon driftig person som kan hjälpa mig med att komma ut i världen med det jag kan prata/skriva om. Som föreläsare, skribent, författare.

Jag vet ju hur vården fungerar, både som patient och som vårpersonal.

Jag vet en hel del kring psykisk ohälsa, jag vet väldigt mycket om alkohol och annat missbruk.

Jag vet hur det är att leva mer eller mindre utan pengar och behöva förlita sig på vänner, bekanta, okända och familj.

Jag vet mycket om hur missbruk och eller psykisk ohälsa påverkar relationer till vänner, till de man älskar, till barnen.

Söker hjälp av just dig.
Söker hjälp av just dig.

Jag kan skriva och prata på ett bra sätt. När jag är i balans är jag jäkligt bra på sätta rätt ord framför och det andra på plats.

Jag själv är helt enkelt en kass och totalt värdelös försäljare och kommer bara mig förbi den där gränsen mellan att vara produktiv och att nå ut med det man vill säga. Jag fegar ur liksom.

Så, en obetald hjälp med allt det där vore på sin plats.!

 

Du når mig genom kontaktformuläret du finner längst upp till höger här på bloggen.

 

Hits: 0

2 tankar på “Jag vet, jag är för slö, rädd. Kan du hjälpa mig få ut mit”

  1. Jäklar i min lilla sillåda. Det här är ju precis sådana råd och tankar som hjälper mig framåt i mina planer. Tack så jättemycket!

  2. Ett tips är att du samlar på dig olika föredrag/föreläsningar kring det du vill fokusera på. Låt säga att du har ett föreläsningspaket om typ 3-5 stycken på ca 1H vardera. När du väl har det så kan du ju inrikta dig på de intresse/branchföreningar som du skulle kunna vara behjälplig av.

    Börja i en liten skala, kanske ett föredrag om föräldraskapet/alkoholism eller manligheten/ångestsjukdom eller bipolaritet/förhållanden. Kanske i kyrkan, inom patientföreningarna på sjukhuset kanske på lokala bibliotek etc etc..

    Ska du satsa på lyrik och poesi så är det ju bara att börja gå på författarkvällar, poesiaftnar eller kanske kolla med lokala caféer om de kan tänka sig att ha dig som estradör en timme någon kväll. Vet ju inte hur kulturutbudet i borås ser ut men det kan ju vara värt att kolla upp.

    Mvh / Anna

Kommentarer är stängda.