Jag är nog inte riktigt klok

Nähä. Det blev ingen sömn i natt. Fast det är ju egentligen inte så konstigt med tanke på att jag sovit i 4 dygn med eller mindre.

Jag har i alla fall kokat en kopp gott kaffe och tittar på morgontv på 4an. Det är visst redan fredag. Hua vad märklig. Tiden rusas iväg så jag bara kan stå bredvid och titta på och förundrat skaka på huvudet.

Före detta frun bjöd in mig på en morgonkaffe men vad säger lilla Jonas (som märk väl längtat och trängtat efter henne bara i senaste inlägget) då? Nä, jag måste sova. Säger jag då! Vilken idiot.

Men faktum kvarstår, jag måste nog vila mig lite. Är lite skönt smådarrig efter de senaste sov och vaken orgierna. Ingen ordning på något har det ju varit utan allt huller och buller så jag behöver sova lite nu på förmiddagen så att jag pallar att vara social.

Speciellt när jag träffar före detta frun behöver jag vara stabil annars blir det en massa känslor som jag inte kan separera eller orienterna mig bland och då slutar det med att jag ligger i hennes soffa och hyperventilerar istället för att vara charmig och trevlig.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.