Jäkla november

Nu är det höst ute. Mörkt och skumt och vått. Inget roligt alls. Jag har därför utnämnt denna dagen till officiell latdag och tänker inte gå ur bäddsoffan mer än nödvändigt. Jag har ju filmer att titta på.

Före detta frun tycker jag svänger mycket i mitt humör och det kan vara sant. Jag befinner mig ändå i stormens öga, den tid på året när jag brukar vara som mest på botten av alla bottnar. Så det vore inte konstigt om jag vore lite ur gängorna. Jag själv har inte reagerat på det men före detta frun känner mig så väl att hon vet när jag mår dåligt innan jag själv vet det så som sagt, det kan vara sant att jag inte är helt i form.

Men, jag själv lider inte av det utan mår rätt ok med tanke på att vi står på tröskeln till min värsta fiende, månaden november. Jag avskyr som den trogne läsaren vet november. Jag hatar november. Det enda bra med november är att min äldsta son fyller år då. 17 år. Hur fan gick det till då? Det var ju alldels nyssens han drog ner alla cdskivorna eftersom hans ömma föräldrar inte fattat att en 1-åring drar i allt han/hon kan få tag i. När dotterns gjorde sin entré 3 år efter sin storebror så hade vi lärt oss knepet och hade inget värdefullt i barnanivå.

Nästa år är min son myndig och jag fattar ingenting. Han hade en spelning med bandet i helgen på Hestra Midgård i Borås och enligt modern som var där så gick allt väl. Min son, musikanten. Bara en sån sak.

Nå, nu ska jag bädda ner mig igen och fortsätta titta på “We were soliders“.

Hits: 0

2 tankar på “Jäkla november”

  1. Själv äter jag antidepressiva
    mediciner som håller dom värsta humörsvägningarna i schack. Den som din exfru är för dig är min mamma för mig, dvs hon märker när det börjar gå utför långt innan jag själv fattat nåt, och NUMER kan jag ta till mig och lyssna på vad hon säger och försöka "ta tag" i mig själv eftersom jag annars har en tendens att ställa till det väldigt eländigt för mig. Men så länge DU mår gott av att ligga inne och kura och titta på film så tycker jag du ska göra det!!

  2. Ett tips..
    ..fast jag tror att du inte är så glad i att ladda ner "gratis" filmer. Men när det kniper så kniper det i plånkan. I alla fall, tankafett.com är en bra sida. Håll tillgodo!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: