Just give me a pain that I’m used to.

High Dopamine Transporter Levels Not Correlate...
Image via Wikipedia

Ibland slår min förmodade ADHD extra hårt. Det är dagar då jag hela jävla tiden letar efter något, inte kan organisera ett toalettbesök ens eller inte har en chans att koncentrera mig på något utan far som en satans flipperkula i lägenheten. Jag får inget gjort men är överallt på en och samma gång. Nästan.

Igår var en sådan dag och idag får jag skörda det jag sått. Eller snarare skörda de spillror jag lämnade efter mig från gårdagen. Ställa ini diskmaskinen den halva av disken jag började ställa in i går. Sätta in ny påse i dammsugaren, jag började igår och tog ut den gamla fulla påsen men det blev inte av att jag satte in någon ny. Självklart blev det inte dammsuget. Så klart. Men jag funderar på att göra det, men när jag rest mig och gått ut i köket för att börja har jag redan glömt vad jag skulle göra i köket. Jag blir stående med tom blick och tomma tankar. “Vad faen skulle jag här inne att göra?”

Jag var inne hos tant mamma igår och fann mig själv letande efter plånbok, nycklar, tändare, cigaretter, snus precis hela tiden. Fickorna var helt enkelt för många när jag hade hoodtröjan på mig. Jag fann inget sätt att organisera det hela på. Så tröttsamt. Var sak har sin plats och om det rubbas så faller hela bygger. Det blir som att dra ut grundbulten liksom.

Jag famlar bland alla papper som ska skrivas under och skickas hit och dit. Börjar läsa ett för att finna att jag först måste ha läst ett annat för att… ja, så fortsätter det. Till slut kokar min hjärna över och jag tar lite kaffe och en cigarett. Skiter i alla jäkla regler och papper och tankar. Sitter stilla i min lilla del av världen, djupt inbäddad i min egen WoBWorld där det bara finns plats för saker jag älskar och tycker om. Ingen annan får röra min värld. Den är det enda heliga jag äger och har.

Tanken på att mitt hjärta är lite för stort, att mina tankar är allt för många, slår mig som en stekpanna i bakhuvudet. Det är inte det att jag menar att jag är bättre än många andra, det är inte det jag säger. Bara att jag inte har kontroll på vare sig känslor eller tankar. Min bipolära bokstavsjärna fixar inte sin uppgift.

Så. Ännu en cigg, ännu en espresso. Jag är professionell nikotinist och koffeinist. Något ska man väl vara bra på liksom.

httpv://youtu.be/Y09RRI4dNqQ

I’m not sure what I’m looking for anymore
I just know that I’m harder to console
I don’t see who I’m trying to be instead of me
But the key is a question of control

Can you say what you’re trying to play anyway
I just pay while you’re breaking all the rules
All the signs that I find have been underlined
Devils thrive on the drive that is fueled

All this running around, well it’s getting me down
Just give me a pain that I’m used to
I don’t need to believe all the dreams you conceive
You just need to achieve something that rings true

There’s a hole in your soul like an animal
With no conscience, repentance unknown
Close your eyes, pay the price for your paradise
Devils feed on the seeds that are sown

I can’t conceal what I feel, what I know is real
No mistaking the faking, I care
With a prayer in the air I will leave it there
On a note full of hope not despair

All this running around, well it’s getting me down
Just give me a pain that I’m used to
I don’t need to believe all the dreams you conceive
You just need to achieve something that rings true

All this running around, well it’s getting me down
Just give me a pain that I’m used to
I don’t need to believe all the dreams you concieve
You just need to achieve something that rings true

Problem number one.

Enhanced by Zemanta

Hits: 0