Kaffe eller thé?

Det hamras och slår i lägenheten ovanför. Fan vet vad de håller på med? Man kan tro att de blåser ut allt, både väggar och tak. Jag skulle inte bli det allra minsta förvånad om taket rämnar och det blir ett stort hål ovanför skallen på mig. Man kan bara fundera på vad de håller på med.

Utanför fönstret är det fortfarande kolsvart så det känns som rena natta fast det är morgon och dags att piggna till. Själv sitter jag och funderar på att ta en kopp kaffe till, men jag vet inte om jag vågar mig på det med tanke på hur lätt mina nerver varvar upp för tillfället. Men det vore vansinnigt gott med en liten skvätt till.

Kanske skulle man koka en kanna thé i stället? En tanke så god som en annan. Det är såna djupa tankar som sysselsätter mig denna morgonen. Lagom komplicerat så här på morgonkvisten för en enkel själ som mig.

1 tanke på “Kaffe eller thé?”

  1. säg..
    ..inte för mycket. Förra veckan höll de på som attans i lägenheten ovanför med borrningar och hamrande och min son sa: – mamma.. tänk om de borrar ner till oss. Nejdå säger jag.. en haltimme efteråt hör jag ett jäkla brakande i mitt badrum.. höll på att skit aner mig så rädd blev jag. *S* de gjorde precis de sonen trodde. borrade rakt igenom å inget litet hål heller :/

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.