Kan inte vänta på frälsningen eller två.

Min mun är varm men tungan är kall.

Som en främmande kropp inuti munhålan. Den är inte min, den där köttbiten som sitter i munnen. Kanske har jag fått den där känslan som en hämnd för alla ord jag sagt, alla ljud jag yttrar. Alla vassa ord, hårda ord. Som hämnd gnager jag på tungans kanter. Mina tänder är sönder, jag har inte råd att laga dem.

Men jag har fått hjälp, så nu ska jag få ett vitt leende igen. Jag ska be dem dra ut hela skiten, skaffa en lösgom, vit som snö. Inte mina märkligt utspillda.

Jag trodde aldrig jag var förmögen att älska så här hårt.
Jag trodde aldrig jag var förmögen att älska så här hårt.

Vatten, vågar inte dricka vatten. Det kyler, det mättar. Men kylan sprider sig till huvudet, till hjärtat. Mitt kalla hjärta. Pulsslagen känns i mina tinningar. Vänster hand gör ont. Den har domnat. Blivit fylld med myror. Mitt namn betyder: gåva från gud. Vilken jävla gud undrar jag.

Jag tror inte på gud, inte himlen inte på helvetet. Jag tror på energi, kol och kanske kan jag bli en del av en diamant en gång. Jag lovar att blinka åt dig då.

Det är sent. Jag är trött. Men jag vågar inte somna för då kommer mardrömmarna och de märkliga saker jag gör i sömnen. Jag får aldrig somna hungrig, för då försöker jag göra mat mitt i natten, sovandes och det blir bara kladd och kaffe över hela köket. Eller curry. Jag pratar utan att du förstår och det är helt ok.

Inte ens jag själv vet vad jag pratar om, min mun vill jag sy igen. Med ståltråd. Efter att de skärt ut köttbiten som är min tunga. Skär bort den, sy igen hålan den bott i. Skär bort möjligheten att göra bort mig med munnen.

När jag skriver går det fort. Jag ser aldrig bakåt, du kan finna stavfel eller meningar som inte ser ut att ha något syfte. Jag bara kräks ut allt som bor i mig. Alla spöken. Natten är här och jag ska sova ensam igen och jag är livrädd. För att ingen ska väcka mig när jag jagas av helvetets eldar.

Äh, skit samma.

För den som inte tror på mig och mina besvär, här är ett av alla sjukintyg jag fått.

Visa Läkarintyg 20140225

1 tanke på “Kan inte vänta på frälsningen eller två.”

  1. Diamant, du är finare än en diamant. Skulle någon ge mig en äkta diamant så skulle jag kasta bort den . Jag har någonting finare än en diamant, finare än renaste guld, finare än allt.
    Jag har dig och du är det finaste för mig. Vi har våra motgångar, men tillsammans är vi starka, tillsammans klarar vi allt. Ingenting kan stoppa oss.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: