Kan saker täta hålen i själen för ett kort tag?

Jo prylar kan skänka frid i själen, ett ovanligt fokus på en och samma gång.


Jag älskar att shoppa. Förr i tiden när jag jobbade kunde jag köpa smycken och halsband åt min kvinna (kan man verkligen säga så längre? för 5-6, ibland rent av 7000 kronor på ett bräde. Det har alltid känts skönt att se glädjen i ansiktena på folk som får något oväntad.

En gång hade jag fått en jääääkligt stor löneutbetalning så under semestern så åkte jag och ungarna ner till en leksaksaffär där fe fick gå loss på vad de än ville köpa.  Jag gjorde det inte för att skaffa score som far, utan bara för att det var en sådan vacket välsignat uttryck de alla tre hade i ögonen., Har för mig det gick på yyp 7 papp. Jag var en usel far, men jag försökte väl visa dem att jag inte bara var en full människa i ett kök.

img_1736_1När väl effektpedalen är på plats är nästa mål en sådan här dyrgrip. Alltid älskat den gitarrsorten. Men det får bli ett senare projekt.

Träffar: 0