Kärlek är bara kemikalier

Alltså. Jag vet inte längre om man är deprimerad eller manisk eller maniskt deprimerad eller bara allmänt fel eller kanske som vem som helst fast på mitt sätt?

Det liksom pumpar i mig. Den där lilla motorn i mitt bröst snurra och snurrar och surrar och surrar och jag är ensam och jag vill nog egenligen gråta eftersom jag vet, jag vet, jag vet, att varje människa som fyller 41 får kaffe och tidning och tårta och en kärleksakt på sängen på morgonen och jag fick bara masa mig upp själv och sätta på kaffet medan jag gav hunden och katten mat och ingen sate i hela världen ville sätta på mig.

Så någonstans blir jag hängande. Mitt mellan intet och intet. I. Där finns jag. I. Utan ljus eller ljud eller mänsklig samvaro eller ens ett enda enkelt snabbt samlag. Bara i olag.

Kanske behöver jag mer medicin. Kanske behöver jag mindre. Kanske borde mitt blod bli renare. Kanske går det inte att rena. Kanske är det blåblodrött och har varit det för länge. En salig blandning. Kanske vore lite inavel bättre än den här snara samligen jag består av. Att vara en person med tre ögon som spelar banjo? Kanske är det lättare?

Nä, jag måste ut i solen innan jag blir totalt jävla tossig. Ut i solen med hunden och bort, bort, bort från den här miljön som inte gör någon annat än skada just nu,

httpv://www.youtube.com/watch?v=koDpHQXAB0w&feature=related

Rape me
Rape me, my friend
Rape me
Rape me again

i m not the only one .IIIII [3x]
i m not the only one…

Hate me
Do it and do it again
Waste me
Rape me, my friend

i m not the only one.IIIII [3x]
i m not the only one…

My favorite inside source
I’ll kiss your open sores
I appreciate your concern
You’re gonna stink and burn

Rape me
Rape me, my friend
Rape me
Rape me, again

i m not the only one ?, IIIII [3x]
i m not the only one..

Rape me! (Rape me!)[8x]
Rape me!

Du vet inte för du är inte här.

Enhanced by Zemanta

Träffar: 1

2 tankar på “Kärlek är bara kemikalier”

 1. Tack så mycket!

  Tja, med min ekonomi så är det nog billigast att bara knata ut på balkongen tror jag.

  Synd att du inte bor på min balkong för kaffet är slut det med :-)

  Kram!

 2. Först o främst: Grattis i efterskott!

  Tänker att du kanske behöver lite miljöombyte? Dra iväg till nån polare, nån flirt, en ny vacker stad, eller ett annat land, whatever!

  Eller så är du alltid välkommen till mig på en kopp kaffe. Eller två.

  Kram

Kommentarer är stängda.