Kärlek och hat, fiende kamrat

Så sitter jag här i mitt lilla träslott igen då. Ensam. Hela dagen har gått i en rasande fart sedan före detta frun kom ner för att väcka mig till mitt besök med kontaktpersonen. Fast det räckte inte eftersom jag fått tiden om bakfoten så det blev inget besök i dag heller.


Men, jag följde med före detta frun upp till hennes lägenhet eftersom jag skulle sitta barnvakt medan hon utförde lite ärenden. Väl där blev jag bjuden på kaffe och drog mina obligatoriska morgonbloss.


Sen har jag spenderat hela dagen där. När barnen väl var lagda la vi oss i sängen och åt pizza och kollade på en film. Men slutligen var det dags för mig att åka ner igen och här sitter jag nu igen då.


Min före detta fru är den allra bästa människa jag vet. Hon får mig att må så bra så bra. Hon är snäll, omtänksam intill dumhet och skulle aldrig neka mig något. Förutom just det där som jag så gärna skulle vilja ha, hennes kärlek. Men hennes hjärta står en annan man till. Det är bara att svälja hårt när hon med lysande ögon berättar om alla hans förtjänster. Det gör ont så ont, men smärtan är värd att utstå för att få vara hennes vän. Det går väl över med tiden det där.


Hoppas jag. Men det skulle vara skönt med en egen vän i viken. Men jag gjorde ju ett försök i helgen men fick som sagt dundernobben.


Men. Tiden går, klockan slår, hjärtat stillar sig väl med tiden kan jag tro. Det finns väl säkert någon där ute i stora vida världen åt mig med. Hoppas jag.

1 tanke på “Kärlek och hat, fiende kamrat”

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.