Katter bortskänkes

Någon som vill ha en liten kattunge. Vi har två små troll, 10 veckor som behöver var sitt eller samma hem. De är pigga och framåt båda två och förbaskat söta. Om ni är intresserad kontakta mig här på bloggen eller genom min mailadress: jonas[dot]carlzon[at]comhem[dot]se


Hits: 0

6 tankar på “Katter bortskänkes”

 1. OK
  Om det går bra så får de gärna flytta till Tassebo, utanför Herrljunga, jag kan lova ett fritt, riktigt kattliv med massor av kärlek och gos! 3 kattkompisar får dom Kajsa, Kasper (kasterad) och Svea Stearin en lite "skölppaddsfärgad" hona + en yorkiepojke Morrkorren som älskar sina kattkompisar! Jag är alltid hemma, sjukpensionär, så mina djur är aldrig ensamma hemma! Hur gör vi nu?

 2. de underbara katterna:)
  e honor.Skulle gärna ha dem själv,men jag e allergisk, så jag får äta tabletter under tiden de e här,men annars så skulle jag gärna ha dem kvar:-)

 3. Himmel
  så söta!! Hade vi inte redan "huset fullt" med hårbollar (läs: värstingar) så hade vi utan vidare paxat en av nuttisarna!!

 4. Kanske
  om jag kan övertala gubben? Vi har 3 katter men jag vill gärna ha fler:), det fattas tassar här i Tassebo! Är det honor eller hanar?

 5. Hej!
  Guud vad söta! Kan tyvärr inte ta dem själv p g a allergi men ska höra med arbetskompisen under dagen.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: